DIENSTEN

PROJECTMANAGEMENT - COMMUNICATIE -  PUBLIC AFFAIRS - INTERIM MANAGEMENT
David Serphos-9782.jpg

PROJECTMANAGEMENT

Het succes van een strategie hangt in grote mate af van de uitvoering. Een goede uitvoering is voor mij: met je poten in de modder staan, lijnen uitzetten en doen. En dan natuurlijk op zodanige wijze dat de strategische doelen worden bereikt.

 

Ik heb ervaring met kleine en grote projecten. Wat te denken van het realiseren van een fysieke grens rond Amsterdam? Of het succesvol aanvragen van een gemeentelijke subsidieaanvraag voor enkele tonnen? Het regelen van vergunningen voor een nieuw te bouwen hotel?

 

Het zijn slechts enkele voorbeelden van projecten die ik succesvol heb volbracht. Ik neem je deze lastige klus uit handen en zorg dat het voor elkaar komt!

PUBLIC AFFAIRS

Een effectieve lobby vereist dat je het speelveld van de politiek en het openbaar bestuur beheerst.

Dus de weg kent, weet wat de spelregels zijn en wie je op welk moment moet aanspreken.

 

Ik beschik over een gevoelige politieke antenne, begrijp de processen en belangen die spelen bij de lokale,

regionale en landelijke overheid. Ik spreek de taal van de ambtenaar, de bestuurder en de minister en ken de weg op het stadhuis, in de Tweede Kamer en op de ministeries.

Ik sta je graag met raad en daad bij om de belangen van jouw organisatie optimaal te behartigen.

COMMUNICATIE

Het beheersen van alle aspecten van communicatie: schrijven, spreken èn luisteren en de interactie tussen al deze elementen is niet alleen fijnzinnig werk, het is een vak apart​.

 

Ik help je met het definiëren van je doelgroepen, na te denken over de boodschap die je wilt overbrengen en hoe je de vertaalslag van een boodschap, idee of concept naar een tekst in begrijpelijke, heldere taal maakt.

 

Ik schrijf in het Nederlands en het Engels en heb ervaring met onder meer tekst en strategie voor social media,

nieuwsbrieven, toespraken, beleidsdocumenten en subsidieaanvragen.

INTERIM MANAGEMENT

Een interim manager kan veel voor een organisatie betekenen.

Bijvoorbeeld als er iemand binnen de organisatie tijdelijk uitvalt, een opvolger niet snel genoeg kan beginnen of als er een reorganisatie moet worden uitgevoerd. Met een frisse blik en een praktische, hands-on instelling.

 

Ik heb ruime managementervaring voor organisaties die variëren van 5 tot 100 medewerkers, zowel in de commerciële- als in de non-profit sector.

Ik streef bij interim-opdrachten naar een aanstelling van tussen de 3-12 maanden, waarbij ik ervoor zorg dat de zaken blijven draaien en na afloop weer kunnen worden overgenomen vanuit de organisatie zelf.